Home     Sfaturi utile, noutati   Amenajari baie   Amenajari bucatarie   Inspiratie  Galerie foto  

12 capace de acoperit mancare

Vesela, pahare, decoratiuni

Amenajari baie - bucatarie.ro iti prezinta oferte ale celor mai bune magazine virtuale de Vesela, pahare, decoratiuni. Pentru mai multe detalii privind 12 capace de acoperit mancare, preturi, poze (galerie foto) vizitati www.decorix.ro.


Poze 12 capace de acoperit mancare
Detalii : 12 capace de acoperit mancare.


Foarte utile.


Produs oferit de: INAD GENERAL GROUP
Mai multe detalii pe siteul firmei: www.decorix.ro
Alte oferte
INAD GENERAL GROUP
283 oferte active
» Vezi toate produsele
Cheie pentru deschis borcane, capace, conserve 3 in 1
Este o cheie pentru desfacut borcane, dar si desfacator de capace sau de conserve.
Set de 5 cutii "pisicute" + 5 capace
Aceste 5 cutii si capacele lor va vor fi foarte utile!In frigider, pentru a pastra resturile, in cuptor(fara capace), pe aragaz pentru a gati felurimici sau direct pe mas
Serviciu cu 6 pahare curbate
Un serviciu superb, bogat in culori si debordand de originalitate, pentru momente de sarbatoare si bucurie! Din sticla.
Set de 2 suporturi pentru capace
Pentru a va depozita capacele fara a aglomera un dulap.
Aplicator pentru pasta
Acest flacon dotat cu un dop de turnare va permite sa decorati felurile de mancare, farfuriile si sa umpleti foarte usor bolurile.
Suport de prosoape de hartie "oaie"
Acest suport de rulou de prosoape de hartie este chiar simpatic! Corpul sau este acoperit cu o blana sintetica pentru a imita lana de oaie!
Alte oferte din categoria
Vesela, pahare, decoratiuni
88 oferte active
» Vezi toate produsele

Cauta cele mai bune preturi pentru 12 capace de acoperit mancare. Compara ofertele din cele mai importante magazine online din Romania. De obicei, livrarea este asigurata in cele mai importante orase din Romania (Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Timisoara etc.) Detaliile legate de 12 capace de acoperit mancare precum si a celorlalte produse din Vesela, pahare, decoratiuni (descrierea, poze, pret) sunt oferite de magazinele partenere Amenajari baie - bucatarie.ro.

Pagina accesata de: 35 ori
Modele de gresie si faianta Gresie si faianta Gresie si faianta wenge Gresie si faianta pentru baie Gresie si faianta pentru bucatarie Gresie si faianta pentru living Gresie si faianta Glamour Decoruri, listuri, brauri Gresie si faianta pentru exterior Adezivi pentru gresie si faianta Chit de rosturi, hidroizolatii Accesorii gresie si faianta Amenajari baie Cazi de baie simple Cazi de baie cu hidromasaj Cabine dus simple Cabine de dus cu hidromasaj Cadite de dus Chiuvete, lavoare pentru baie Baterii pentru lavoar, bideu, cada Vase si rezervoare WC Mobilier, dulapuri pentru baie Oglinzi pentru baie Accesorii baie Amenajari bucatarie Mobila de bucatarie Mese si scaune de bucatarie Coltare de bucatarie Aragazuri, plite, cuptoare Electrocasnice pentru bucatarie Chiuvete si baterii de bucatarie Vesela, pahare, decoratiuni Accesorii pentru pregatirea mancarii Electrocasnice incorporabile Usi de interior. Accesorii usi Usi pentru baie si bucatarie Usi de interior Usi de interior duble Tocuri, accesorii, feronerie usi Idei, poze, galerie foto Amenajari cu gresie si faianta
Home |  Sfaturi utile, noutati |  Amenajari baie |  Amenajari bucatarie |  Inspiratie |

Modele de gresie si faianta

Amenajari baie

Amenajari bucatarie

Usi de interior. Accesorii usi

Idei, poze, galerie foto


In categoria Vesela, pahare, decoratiuni sunt 89 produse active.


Amenajari baie - bucatarie.ro - Vesela, pahare, decoratiuni -